Automate your Marketing
with Womplify




 
NAZ Territorial

By: NAZ Fotopage

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Feb-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark
Telah berpindah



just klik sini aja http://streetlens.blogspot.com


Saturday, 3-Jan-2009 03:16 Email | Share | | Bookmark
Sue & Zalifi

 
 
 
View all 10 photos...
Majlis akad dan persandingan ni berlangsung pada 28 disember tahun lepas (2008). Majlis diadakan di sungai padang simpang empat Perlis.

Ni last wedding untuk tahun 2008, kira penutuplah ni untuk tahun 2008...












Selamat tahun baru kepada semua rakan2 fp....


Wednesday, 31-Dec-2008 15:07 Email | Share | | Bookmark
Akad & Persandingan Siti & Zam

 
 
 
View all 6 photos...
Dah lama aku tak update, ni baru bermula semula sesi update aku..

Majlis ni berlangsung pada 20 Disember 2008 di berek polis simpang empat perlis.
Thankz kepada keluarga pengantin perempuan yang banyak beri layanan terbaik punya..
















Thankz kepada semua yang melawat FP aku yang tak seberapa nih...


Thursday, 11-Dec-2008 09:18 Email | Share | | Bookmark
Marsinah dan Azharan

 
 
 
View all 6 photos...
Majlis berlansung dengan meriahnya di kediaman Marsinah.
Thankz kepada rakan fp yang selalu melawat fp aku nih









Thankz to all


Thursday, 20-Nov-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
Bila Aku Beraksi

First sekali aku nak ucap terima kasih bebanyak kat hg kayrol....



Foto : Kayrold ( http://kaymasterpieces.fotopages.com )
Model : Akulah (hahahaha)

Thankz kepada kayrold and puji.memang enjoy kuar dengan korang..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net